GONDOLKODJ ÉS LÁZADJ!

Olvasnivaló azoknak, akiknek nem tetszik a rendszer.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Kontakt

Sziasztok!

Azért szerkesztettem ezt a blogot, mert szerintem ez a rendszer alapjaiban rossz.

Próbáltam sokféle szemszögből megvilágítani ezt a káoszt, a múltról a jelenről, és az esetleges jövőről.

Ha egyetértesz ezekkel a gondolatokkal, vagy kérdésed van, nyugodtan írj, és beszélgethetünk róla.

Címem:

cserepecskeviragocska@gmail.com

https://www.facebook.com/Elegunkvan

https://www.facebook.com/anarchoinfo

Hozzászólás(1)

  • Válasz erre!tahm 2013-01-27 19:45:57
    Amit az Illuminátuso cikkben írtál a Zeitgeistről, egy nagy baromság. "balos' cáfolat: nem balos, és pláne nem helyezkedik el politika csúszkán mert nem egy ideológia és nem egy párt, a Venus Project aktivista ága, és nincs más cél mint hogy Erőforrás Alapú gazdaságot teremtsen, az odavezető utat meg az aktivistáknak kell megszerveznie, az emberekkel megbeszélnie ERŐSZAKMENTESEN, a jelen kor technikáját maximálisan kihasználni... de nem folyok jobban bele mert fáradt vagyok írni, és hogy államban gondolkozik, ez mi is lenne? Föld állam? Univerzum állam vagy ugyan mire célzol ezzel az ordító faszsággal?! Populizmussal mi is a gond? Szerintem semmi : annak az irányzatnak a híve, mely a politikai elittel szemben az átlagember érdekeit tartja szem előtt.

    Értem, hogy jót akarsz, de nem szabad ennyire egoistának és okoskodónak lenni, pláne nem szűk látókörűnek. Jó irányba haladsz legalább, de még maga a jó út odébb van.
Van Blogger.hu regisztrációm, úgyhogy inkább azt használnám, vagy még nincs, de szívesen csinálnék egyet, és azzal szólnék hozzá.
Név:
E-mail cím: (opcionális)